PEMA robottihitsausasemat Konepajalle sekä Siirtoruuville

PEMA_lehtosen-konepaja-robottihitsausasema-metalliteollisuus

Lehtosen Konepajalla laajennetaan tuotantoa ja uusi levy- ja hitsaushalli on valmistumassa. Uuden hallin nostokorkeus tulee olemaan 10,2 metriä ja nostokapasiteetista vastaa Satateräksen 2x10t ja 2x30t siltanosturit sekä useat kääntöpuominosturit, yhteensä nostokapasiteettia on 100t.

LEHTOSEN KONEPAJA OY, Uusi halli - metalliteollisuus

Lisäksi halli tullaan varustamaan PEMA robottihitsausasemalla, toinen samanlainen matkaa Siirtoruuville tuotantoa tehostamaan. Innovatiivisen ohjelmointiteknologian ansiosta, robotti on nopeasti uudelleenohjelmoitavissa ja vaihtelevien työkappaleiden valmistus on tehokasta. Pemamekin hitsausautomaatioratkaisut lisäävät merkittävästi Lehtonen Konsernin kilpailukykyä. Robottiasemat parantavat etenkin yksittäiskappaleiden tuotantokapasiteettia mm. nopean ohjelmoinnin ansiosta, vähentävät manuaalihitsauksen tarvetta sekä lisäävät huomattavasti työturvallisuutta ja -ergonomiaa. 

Myös Siirtoruuvi tulee samaan samankaltaisen hitsausrobotin Pemamekilta. Robottiasemien toimitus on kesällä 2017 sekä käyttöönotto syksyn 2017 aikana.

Lue myös Pemamekin lehdistötiedote

Tutustu lisää Pemamekkiin

Valikko