Konehankinta: ALIKO SP7000-630 särmäyspuristin

aliko-lehtosen-konepaja-konehankinta-metalliteollisuus

Lehtosen Konepaja on lisännyt konekapasiteettiaan hankkimalla särmäyspuristimen kotimaiselta Aliko Oy:ltä. Aliko Oy Ltd:n kehittyneet, kokonais­valtaiset ratkaisut sekä lujien että vahvojen metallien työstöön tuovat asiakkaalle lisäarvoa. ALIKO särmäys­puristimet valmistetaan Suomessa asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisiksi. Koneen asennustyöt ovat käynnissä parhaillaan.

Lehtoselle hankittu särmäyspuristimen speksit:
– Särmäysleveys 7000mm
– Puristusvoima 630 tn
– Cybelec CNC-ohjaus
– Lazersafe-turvalaitteet
– Korkea kotimaisuusaste
– CNC-bombeerauslaitteet

 

Aliko esittelyssä

Aliko Oy Ltd on valmistanut CNC-ohjattuja levyntyöstökoneita konepajateollisuudelle vuodesta 1978 lähtien. Yrityksellämme on takanaan jo yli 1,300 konetoimitusta, Suomeen ja ympäri maailmaa.

Alikon vahvuutena on aina ollut innovatiivinen tuotekehittely, suunnittelu ja joustavuus. Suomessa valmistetut koneet edustavat alansa huipputeknologiaa ja laatua. Useat ensimmäisistä koneistamme ovat edelleen aktiivisessa tuotantokäytössä.

Nykypäivänä yrityksemme keskittyy yhä tarkemmin ydinosaamiseensa, isojen särmäyspuristimien tuotekehitykseen, suunnitteluun ja elinkaaripalveluihin. Aliko Oy Ltd pyrkii vastamaan tarjonnallaan ja osaamisellaan yhä paremmin levyntyöstöalan muuttuviin tarpeisiin.

Olemme erikoistuneet särmäys­puristimiin, joissa on yli 4,200 mm särmäysleveys ja yli 320 tonnin puristusvoima.

www.aliko.fi

Valikko