Eurooppalaiset työstökonevalmistajat edustettuna Suomessa

TOS VARNSDORF, TOSHULIN, CORREA

Contos Oy tunnetaan asiantuntevana ja luotettavana työstökoneiden myyjänä, jonka vuosien kokemus ja näkemys konekaupassa on palvelut konepajoja kautta maan. Yritys edustaa merkittäviä konevalmistajia. Tšekkiläinen TOS Varnsdorf valmistaa pöytä- ja lattiamalliset avarruskoneet sekä isot vaakakaraiset työstökeskukset. TOSHULIN valmistaa erittäin korkeatasoisia karusellisorveja puhtaasti asiakasräätälöityinä sovelluksina. Espanjalaiselta konevalmistajalta tulee liikkuva-pylväiset ja liikkuvapöytäiset jyrsinkoneet sekä portaalikoneet. Muita edustuksia ovat lastuavat koneet merkeiltä Giana, TOS Celakovice, TOS Hostivar ja WEILER Holoubkov sekä levyntyöstökone-edustuksina Inanlar ja Roccia.

Edufix Oy on erikoistunut metallintyöstökoneiden käyttökoulutukseen, asennukseen ja huoltoon. Yritys tarjoaa ammattitaidolla työstökoneiden modernisoinnit, sertifioidut koulutukset ja työstökoneiden mittaukset. Edufix on TOS Varnsdof, Toshulin, Nicolas Correan sekä Heidenhainin  työstökoneiden valtuutettu huolto- ja varaosayritys. 

Edufix Oy osti Contos Oy:n koko osakekannan 2017. Nämä kaksi erikoisosaajaa yhdessä toimivat elinkaariajattelumallin mukaisesti tavoitteena  metallintyöstökoneiden kokonaisvaltainen huolinta tehtaalta asiakkaalle. Lähes poikkeuksetta konehankinta perustuu räätälöityyn ratkaisuun, jonka tukena on myyjän vankka asiakastuntemus ja pyrkimys edesauttaa asiakasta saavuttamaan paras tuotantotulos.

Toimenkuvaan kuuluu myös käytettyjen koneiden ja varaosien kauppa.  Erityisesti suurien työstökoneiden kohdalla tulee usein koneen peruskorjaus ja modernisointi edullisemmaksi kuin uushankinta.

Valikko