Alvarin Metalli

Alvarin Metalli

Alvarin Metalli on Pohjois-Satakunnassa Karvialla toimiva vaativiin koneiden ja laitteiden osiin ja osakokonaisuuksiin keskittynyt alihankintakonepaja.

Vuonna 1978 perustettu perheyritys tarjoaa asiakkaalle tuotteen koko valmistuskaaren kattaen materiaalin, levytyön, hitsauksen, koneistuksen, pintakäsittelyn ja kokoonpanon. Alvarin Metalli palvelee mielellään myös vain tarvituilla osa-alueilla.

Tuotantomme käsittää niin projektitoimituksia kuin vuosisopimuspohjalta tapahtuvaa osa- ja laitevalmistusta. Valmistamme monipuolisesti erilaisia tuotteita useiden eri liiketoiminta-alueiden käyttöön. Erilaiset koneistetut ja hitsatut runkorakenteet ja järjestelmätoimitukset sekä kokonaisalihankinta kattavat noin 90% tuotannostamme.

Kapasiteettimme mahdollistaa suurempienkin tilausmäärien ja tuotteiden hallinnan ja työstön. Tarvittaessa kasvamme toimivan alihankintaverkostomme avulla vastaamaan haastavissakin tilanteissa. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kansainvälisistä teollisuusyrityksistä mutta myös kotimaisista pk-yrityksistä.

 

Yhteystietoni

Tutustu yritykseen Alvarin Metalli
» www.alvarinmetalli.fi
Alvarin-Metalli-metalliteollisuus

Referenssejä

Valikko