Alvarin Metalli työstää yli 13 metrin kappaleita

Metalliteollisuus-Alvarin-Metalli-tos-wrd-130Q-isot-kappaleet-tyosto

Alvarin Metallin lattiamallisen avarruskoneen TOS WRD 130Q asennus loppusuoralla, menossa kahden pöydän mittaukset ja testiajojen jälkeen kone on syyskuussa työstövalmis.

 

Alvarin Metallin mittavat investoinnit ovat valmistumassa ja uuteen halliin on asennettu TOS WRD 130Q avarruskone. Koneen myynnistä ja yhteyksistä konevalmistaja TOS VARNSDORFiin vastasi suomalainen agentuuriyritys Contos Oy, jolla on vahvat suhteet eurooppalaisiin konevalmistajiin. Contos kartoitti konehankinnan asiakaskohtaiset vaatimukset, neuvotteli konevalmistajan kanssa teknisistä ratkaisuista, kuten laitteen optimaalisesta konfiguroinnista,sopivimmasta teknologiasta sekä työkaluista ja kiinnityselementeistä.

Alvarin Metalli Oy:n uusi konehankinta on täysin eurooppalaisista huippukomponenteista rakennettu laatutuote. Lineaarijohteinen, tarkka ja nopea lattiamallinen avarruskone on varustettu automaattisella työkalunvaihtajalla (ATC). Koneen erikoisratkaisut on räätälöity Alvarin Metallin erityistarpeisiin kuten tuplapöydät ja yli 13 m kappaleen työstö. Kone soveltuu erityisesti suurten, raskaiden ja rakenteeltaan vaikeiden valurautaisten ja teräksisten kappaleiden työstöön. Koneen kehityksen tulosta on tarkka ja tehokas koordinaattiporaus, jyrsintä ja kierteen leikkaus. Mittava valikoima teknisiä lisävarusteita laajentavat merkittävästi koneen teknologista käyttöarvoa.

Uuden koneen käyttöönotto on syyskuussa 2018, tavoitteena jo Alihankintamessuilla
osastolla A442 asiakasneuvottelut työstökappaleiden vastaanotosta.

 

» www.alvarinmetalli.fi

» www.alihankinta.fi

Valikko