Alvarin Metalli laajentaa tuotantotiloja

metalliteollisuus-jips-alvarin-metalli-laajennus

Alvarin Metalli panostaa henkilökuntaan, teknologiaan ja työstökoneisiin sekä toimitiloihin vastataksemme asiakkaiden asettamiin vaatimuksiin ja haasteisiin. Viimeisimmät investoinnit toimitiloihin vahvistavat kapasiteettiamme niin tehokkaamman työskentelyn kuin henkilöstön hyvinvoinnin kautta.

Monitoimiset tilat henkilökunnan käyttöön

Tuotantotilalaajennus kattaa myös uudet konttoritilat. Panostus koulutukseen ja tiimityöskentelyyn ja uusissa tiloissa on käytössä tarpeeseen mukautuvia neuvottelu- ja palaveritiloja kahdessa tasossa. Sosiaalitilat saunoineen ja kahvioineen tukevat myös henkilöstön hyvinvointia ja viihtyvyyttä.
 

Lisätilaa vaativat mm. isot koneistukset

Kasvava liiketoiminta edellytti myös uusia tiloja konepajan perustoimintoihin kuten hiekkapuhallus- ja maalaus, levy- ja hitsaustyö, kokoonpano ja viimeistely. Isotkin koneistukset hoituvat nyt niille varatuissa tiloissa. Erillinen iso kangaspäällysteinen halli toimii logistisena leikevarastona.
 

Uusi yritysilme selkeyttää konepaja-aluetta

Konepaja-alueella liikkuminen ja asioiminen selkeytettiin logistiikkaopasteisiin, jotka ovat Alvarin Metallin uudistuneen yritysilmeen mukaiset. Modernisointu logo ja vihreä tunnusväri viestii yrityksen strategiasta olla mukana kasvussa ja kehityksessä. Se tukee myös laatumielikuvaa siitä, kuinka keskellä puhdasta luontoa ja vihantaa metsää tuotetaan kansainvälistä palvelua kilpailukykyisesti.

metalliteollisuus-jips-alvarin-metalli-opasteet-teollisuusopasteet-kyltit

Valikko